Wij zijn Erik en Paulien Perdok en wonen samen met onze zoon Nick in Zuidbroek.

We hebben onze liefde voor het horecavak kunnen realiseren door eerst het restaurant gedeelte van zwembad “ Tropiqua” te Veendam te exploiteren en later ook “Catering Perdok” te starten.

Het afgelopen jaar (2023) hebben wij diverse investeringen gedaan om de gasten van restaurant “Tropiqua”  gezellig de gelegenheid te geven om te genieten van onze snacks, drinken en ijs. Het hele interieur is vernieuwd en aangepast bij het thema van het zwembad “jungle”. 

Wat Catering Perdok betreft zijn ook de nodige investeringen gedaan, zo hebben wij een brandweerauto gekocht die omgebouwd gaat worden zodat hij dienst kan doen als ondersteuning voor de catering klussen, daarachter komt een smoker trailer. Dit geheel is ongeveer vanaf 1 juni 2024 inzetbaar. Ook hebben wij een snackwagen gekocht van waaruit bij diverse gelegenheden snacks en patat kunnen worden verkocht. Tevens hebben wij een tuk tuk  aangeschaft deze wordt omgebouwd als ijs tuk tuk dit is nog niet gerealiseerd, hier zijn we druk mee bezig.

Zoals u op onze site kunt zien kunt u bij ons terecht voor een scala aan mogelijkheden:

“Tafeltje dekje” service, (overwerk)maaltijden, buffetten, salades, hapjesschalen, high tea of het regelen van een barbecue, wij doen het allemaal.

Kent u onze koffie tuk tuk? Deze kan bijna overal geplaatst worden als er maar stroom is. Voor de lekkerste soorten koffie. Eventueel met een barista. 

Voor grotere partijen is onze maggi met 2 pizza ovens een uitdaging, natuurlijk met een pizzabakker.

Voor de kleintjes (t/m 5 jaar) verhuren we zelfs springkussens.

Horeca is hard werken. Zeven dagen per week. De juiste mensen om je heen is heel belangrijk, wij zijn dan ook heel blij met al ons personeel.


Sluitingstijd betekent voor ons geen einde werktijd. Wij trekken de deur niet achter ons dicht voordat alle afwas gedaan is en de zaak weer schoon is zodat we de volgende dag er direct voor de volle 100% tegenaan kunnen. Thuis gaat het werk nog even door: de boekhouding doen, offertes maken, bestellingen plaatsen voor de volgende dag en niet te vergeten: de was.

Samen hebben we er ontzettend veel plezier in, we hopen dit nog heel lang vol te houden.

Catering Perdok

Catering op maat…