LET OP: 25 en 26 december zijn wij gesloten. 27 december staan wij uiteraard weer voor u klaar.

Wij zijn:  Erik (38) en Paulien (36) Perdok.

We wonen met onze zoon Nick (8) in Zuidbroek. Allebei hebben we liefde voor het horeca vak.

We doen de horeca in zwembad “Tropiqua” en daarnaast in de zomer ook de horeca van openluchtbad “Het Zwanemeer” in Gieten.

We hebben vier jaar brasserie restaurant La Vache gehad maar vonden het nu tijd voor een andere uitdaging.

Die uitdaging is “Catering Perdok”.
Wij gaan in Zuidbroek een nieuwe ruime keuken realiseren.

We houden rekening met de mogelijkheid van uitbreiding van het klantenbestand, maar ook uitbreiding van het scala aan te leveren producten, we beginnen met een “tafeltje dekje” service naast onze bekende ontbijtjes, (overwerk)maaltijden, buffetten, salades, hapjesschalen, high tea of het regelen van een barbecue, wij doen het allemaal.

Zo zal een deel van de cateringwerkzaamheden die nu nog gedeeltelijk vanuit Restaurant Tropiqua worden verricht naar Zuidbroek worden verplaatst. Hiervoor gaat Anita, die wordt beschreven als de “chef hapjes” als vaste kracht mee naar onze nieuwe locatie. Omdat wij, Erik en Paulien, meer in Zuidbroek zullen verblijven, wordt een ander vertrouwd gezicht, Ilona, bedrijfsleider bij Tropiqua. 

In het begin zal het wat passen en meten worden en zal ieder zijn en haar plekje moeten vinden in de nieuwe situatie, maar we zijn allemaal super gemotiveerd. 

Horeca is hard werken. Zeven dagen per week. De juiste mensen om je heen is heel belangrijk. Sluitingstijd betekent voor ons geen einde werktijd. Wij trekken de deur niet achter ons dicht voordat alle afwas gedaan is en de zaak weer schoon is zodat we de volgende dag er direct voor de volle 100% tegenaan kunnen. Thuis gaat het werk nog even door: de boekhouding doen, offertes maken, bestellingen plaatsen voor de volgende dag en niet te vergeten: de was.

Gelukkig hebben we er ontzettend veel plezier in, we hopen dit nog heel lang vol te houden.

Catering Perdok

Catering op maat…